پاورپوینت درس 5 سلامت و بهداشت دوازدهم بهداشت و ایمنی مواد غذایی
این محصول قابل ویرایش با فرمت pptXدر 16 اسلایدآماده و قابل ارایه می باشد.
مزایای استفاده از پاورپوینت
از مزایای استفاده از پاورپوینت در تدریس می توان به موارد زیر اشاره کرد:
-
افزایش تجارب آموزش و یادگیری برای مدرس و یادگیرنده
-
تشویق و حمایت مدرسان به منظور ارایه درس به روش های حرفه ای و تخصصی
-
امکان تلفیق چند رسانه ای و ارایه آموزش اثر بخش
-
قابلیت استفاده مجدد فایل مربوطه برای همه دانشجویان و دانش آموزان
-
سهولت در امکان ویرایش و بازنگری مطالب آموزشی
این پاورپوینت آموزشی شامل :
دارای متن خوانا و گویا با استفاده از فونت های استاندارد
دارای طراحی زیبا و کاربر پسند
انتخاب رنگ مناسب بک گرند ومتن برای بهتر دیده و خوانده شدن متن
استفاده از مارکر ومشخص کردن کلمات ومطالب مهم موضوع
دارای عکس های مرتبط با موضوع
استفاده از تصاویر زیبا برای تاثیر بیشتر
دارای ترنسنشن های متفاوت برای هر اسلاید
طراحی محتوا متناسب با موضوع
دارای صفحه تشکر
پاورپوینت درس 5 سلامت و بهداشت دوازدهم بهداشت و ایمنی مواد غذایی
قسمتی از اسلایدهای پاورپوینت:
دانلود پاورپوینت درس 5 سلامت و بهداشت دوازدهم بهداشت و ایمنی مواد غذایی
بیشترین آلودگی در مواد غذایی در اثر بی احتیاطی در چه مراحلی بوجود میاید
1- حمل و نقل غیربهداشتی مواد غذایی
۲- عرضه مواد غذایی در محلهای غیر بهداشتی
۳- عدم رعایت بهداشت فردی توسط کارکنان
اصول نگهداری صحیح مواد غذایی و استفاده از مواد غذایی بسته بندی شده و توجه به مشخصات و برچسب مواد غذایی.
برای جلوگیری از آلودگی مواد غذایی و حفظ بهداشت و ایمنی آنها، چه راهکارها و تدابیری را پیشنهاد میکنید؟
1- سازماندهی مناسب حملونقل و استفاده از ماشینهای یخچالدار برای حمل مواد غذایی فاسدنشدنی
۲- کنترل محل فروش مواد غذایی توسط بازرسان بهداشت
۳- تمیز نگهداشتن محل نگهداری مواد غذایی
اصول بهداشتی برای جلوگیری از آلودگی و فساد مواد غذایی
رعایت بهداشت فردی افراد موثر در فرایند تولید غذا
رعایت بهداشت مواد غذایی از تهیه تا مصرف
رعایت بهداشت محیط